https://www.restaurantconference.gr/wp-content/uploads/2021/12/Drain-320x320.jpg
Future of Food | Food design | Fermentation

Dr. Johnny Drain


Ο Dr. Johnny Drain είναι ένας οραματιστής για το μέλλον της κουζίνας και του εστιατοριου, που συνδυάζοντας το διδακτορικό του στην Επιστήμη των Υλικών και την πολυετή εμπειρία του στη μαγειρική, δημιουργεί νόστιμα πράγματα για τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ στον κόσμο. Με πελάτες και συνεργάτες που περιλαμβάνουν το Nordic Food Lab (που ιδρύθηκε από το Noma), το Mirazur (#1, World’s 50 Best 2019) και το Dandelyan ( #1, τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου 2018) είναι ειδικός στη ζύμωση, και στη δημιουργία νέων προϊόντων που αυξάνουν τη βιωσιμότητα.

Επικοινωνία


Συμμετοχές – Χορηγίες
Βανίτα Τσαμπά, T: +30 210 661 7777 (εσωτ. 111), E: [email protected]
 
Περιεχόμενο
Χρύσα Κακιώρη, T: +30 6944 860154 E: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com