https://www.restaurantconference.gr/wp-content/uploads/2021/12/Εlzelinde-van-Doleweerd-320x320.jpg
Founder at Upprinting Food | MSc Industrial Design

Εlzelinde van Doleweerd


Η Εlzelinde van Doleweerd σπούδασε Βιομηχανικό Σχεδιασμό και Τεχνολογία Τροφίμων. Στη συνέχεια δημιούργησε την start-up Upprinting Food που ασχολείται με τη δημιουργία βιώσιμων γευστικών εμπειριών με τη χρήση της τεχνολογίας.

Το όραμά της είναι μέσω του food design, να δίνει τα εργαλεία στους σεφ να οδηγήσουν σε ένα νέο επίπεδο στη μαγειρική τους τέχνη.

Αναζητά διαρκώς την καινοτομία μέσω της νέας τεχνολογίας, υιοθετώντας μια βιώσιμη στάση απέναντι στα απόβλητα τροφίμων και τους τρόπους κάλυψης των διαρκώς αναπτυσσόμενων μελλοντικών αναγκών της κοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, οραματίζεται να δίνει νέες διαστάσεις στις γευστικές εμπειρίες, τόσο για τους σεφ όσο και για τους καλεσμένους τους.

Επικοινωνία


Συμμετοχές – Χορηγίες
Βανίτα Τσαμπά, T: +30 210 661 7777 (εσωτ. 111), E: [email protected]
 
Περιεχόμενο
Χρύσα Κακιώρη, T: +30 6944 860154 E: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com