2021

Presentations

Προκλήσεις, τάσεις και καινοτομίες στην Covid εποχή


“H άνοδος των virtual brands και των ghost kitchens”

Νίκος Νέγκας, Γενικός Διευθυντής – Όμιλος Pax Hospitality (TGI Fridays™, Pax, Napolitivo, Jailbirds)
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Ανασυγκρότηση της γαστρονομίας, οι βασικοί πυλώνες προς την ανάπτυξη”

Χριστόδουλος Ράντης, Διευθυντής Marketing Provil Α.Ε.
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Building a Food Culture through Community”

JP Mc Mahon, Chef & founder of Ireland’s festival, Food on the Edge
Δείτε το βίντεο

“Η κυκλική οικονομία, η κοινωνική δικαιοσύνη, η κοινωνική βιωσιμότητα και η ποικιλομορφία, και πως μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα plant-based τρόφιμα, στη βιομηχανία των εστιατορίων”

Sophia Hoffmann, vegan chef, author Berlin
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Η αξία της τοπικής παραγωγής και της συνεργασίας με μικρούς παραγωγούς”

Νίκος Φωτιάδης, Executive chef / Πρόεδρος της Ομάδας επαγγελματιών του διατροφικού τομέα Brigade
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Πως να χτίσεις τη σχέση με τους πελάτες και να αυξήσεις τα κέρδη”

Zaedo Musa, Founder & CEO of Superb
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Covid-19 – Μέτρα Πρόληψης στους χώρους Μαζικής Εστίασης”

Ιωάννης Τσάκνης, κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων-Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Κατεβάστε την παρουσίαση


Επικοινωνία


Συμμετοχές – Χορηγίες
Βανίτα Τσαμπά, T: +30 210 661 7777 (εσωτ. 111), E: [email protected]
 
Περιεχόμενο
Χρύσα Κακιώρη, T: +30 6944 860154 E: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com