Γιώργος Σαμοϊλης, Chef, Cantina – Σίφνο
Κατεβάστε την παρουσίαση
Άρης Χατζηαντωνίου, Bar Consultant & Brand Αmbassador
Κατεβάστε την παρουσίαση
Charles Spence, Professor Of Experimental Psychology, Oxford University
Κατεβάστε την παρουσίαση
Emilio Sepulveda, CEO, Natural Machines
Κατεβάστε την παρουσίαση
Dr Johnny Drain, Future Of Food, Food Design, Fermentation
Κατεβάστε την παρουσίαση
Γιάννης Βίδρας, Horeca Acceleration Lead, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Κατεβάστε την παρουσίαση
Δρ Κωνσταντίνος Παντίδος, Ιδρυτής Της Εταιρείας Συμβούλων Brand Aviators™, Λέκτορας Πανεπιστημίου, Συγγραφέας
Κατεβάστε την παρουσίαση
Γιώτα Χουλιαρά, Founder Και Managing Director, Concept Communication Strategies
Κατεβάστε την παρουσίαση
Rebecca Mackenzie, President And Ceo, Culinary Tourism Alliance
Κατεβάστε την παρουσίαση