2022

Presentations

Οι αλλαγές που έφερε η πανδημία στην εστίαση | Προκλήσεις και ευκαιρίες | Η κουζίνα του μέλλοντος | Οι τάσεις και οι καταναλωτικές συμπεριφορές | Gastrophysics | Food waste


“Ζero waste πρακτικές, η βιωσιμότητα της πρώτης ύλης και το παράδειγμα της κυκλικής οικονομίας σε ένα εστιατόριο”

Γιώργος Σαμοϊλης, Chef, Cantina – Σίφνο
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Εστιατόρια και bar Industry. Μία παράλληλη πορεία”

Άρης Χατζηαντωνίου, Bar Consultant & Brand Αmbassador
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Γαστροφυσική: Η νέα επιστήμη της γεύσης και τι σημαίνει για τον τομέα της φιλοξενίας και των εστιατορίων”

Charles Spence, Professor Of Experimental Psychology, Oxford University
Κατεβάστε την παρουσίαση

“3D Food printing in HORECA”

Emilio Sepulveda, CEO, Natural Machines
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Εστιατόρια και πανδημία: οι τάσεις που ήρθαν για να μείνουν”

Dr Johnny Drain, Future Of Food, Food Design, Fermentation
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Οι καταναλωτικές τάσεις στην μετά Covid εποχή”

Γιάννης Βίδρας, Horeca Acceleration Lead, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Πως μπορεί ένα εστιατόριο να δημιουργήσει ένα δυνατό brand και μια σχέση διαρκείας με τους πελάτες/φιλοξενούμενους”

Δρ Κωνσταντίνος Παντίδος, Ιδρυτής Της Εταιρείας Συμβούλων Brand Aviators™, Λέκτορας Πανεπιστημίου, Συγγραφέας
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Serving Experiences! Delivering Content!”

Γιώτα Χουλιαρά, Founder Και Managing Director, Concept Communication Strategies
Κατεβάστε την παρουσίαση

“Τουρισμός τροφίμων – Πως γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ φαγητού, ποτού και ταξιδιών”

Rebecca Mackenzie, President And Ceo, Culinary Tourism Alliance
Κατεβάστε την παρουσίαση


Επικοινωνία


Συμμετοχές – Χορηγίες
Βανίτα Τσαμπά, T: +30 210 661 7777 (εσωτ. 111), E: [email protected]
 
Περιεχόμενο
Χρύσα Κακιώρη, T: +30 6944 860154 E: [email protected]

BOUSSIAS

  Κλεισθένους 338, 15344, Γέρακας, Αττική, Ελλάδα
  +30 210 6617777
  +30 210 6617778
  www.boussias.com