H Rebecca Mackenzie είναι πρόεδρος του Culinary Tourism Alliance του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ανάπτυξης τουρισμού και τροφίμων στο Οντάριο του Καναδά, που ειδικεύεται στη δημιουργία σχέσεων μεταξύ προορισμών, εστιατορίων, σεφ και αγροτών μέσω του τουρισμού, της επικοινωνίας και του πολιτισμού.
Συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος διαπίστευσης του CTA’s Feast On®. της Ομάδας Εργασίας Βιώσιμης Ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών και της Ένωσης Τουρισμού του Οντάριο, καθώς και του προγράμματος σπουδών για τον τουρισμό και την εστίαση σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ επιβλέπει αναπτυξιακά προγράμματα και δημιουργεί ολοκληρωμένες συνέργιες μάρκετινγκ για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις εμπειρίες φαγητού στον Καναδά, όπως η εκστρατεία 2019 World’s 50 Best Restaurants Explore Ontario και του προγράμματος ανάκαμψης του τουρισμού COVID-19 – The Great Taste of Ontario.
Έχει συμμετάσχει στη 2η Παγκόσμια Έκθεση του UNWTO για τον Γαστρονομικό Τουρισμό και στο Routledge Handbook of Gastronomic Tourism 2019 με το Transforming the Terroir into a Tourist Destination. Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει το Master of Arts in Global Leadership στο Royal Roads University.